Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μάμιτς: Θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχία του Ολυμπιακού
Μάμιτς: Θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχία του ΟλυμπιακούAlfred Finnbogason celebrates after scoring the third goal for Olympiacos Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Μάμιτς: Θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχία του Ολυμπιακού

Η Ντινάμο δίνει την Παρασκευή (16/10) ένα πολύ σημαντικό ματς με τη συμπολίτισσα Ζάγκρεμπ, για το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Ζόραν Μάμιτς έχει το μυαλό του και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League!

Ο προπονητής της κροατικής ομάδας έπλεξε το εγκώμιο των «ερυθρόλευκων», καθώς –όπως είπε- θαυμάζει την οργάνωση και την πειθαρχία που έχουν στο παιχνίδι τους. Ωστόσο, ο 44χρονος εξέφρασε και το παράπονο για τη μετ’ εμποδίων προετοιμασία που κάνει για τα συγκεκριμένα ματς η ομάδα του, λόγω του άσχημου καιρού που έχει κάνει ακατάλληλο το προπονητικό κέντρο!

«Τα γήπεδα ήταν πλημμυρισμένα και έτσι μέρος της προπόνησης έγινε σε κλειστό και ένα άλλο σε χώμα», δήλωσε αρχικά ο Ζόραν Μάμιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την συντοπίτισσα Ζάγκρεμπ, με τον προπονητή Ντινάμο να προσθέτει: «Πότε δεν κάνω παράπονα, αλλά μία πικρία την έχω. Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Πίντο είναι καλά. Για τον Σιγάλι θα δούμε γιατί κάνει μόνο ατομικές προπονήσεις. Θέλει να παίξει, αλλά δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τη συμμετοχή του λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στα γόνατα».

Αργότερα, ο Μάμιτς αναφέρθηκε στον Αντέμι, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός για χρήση απαγορευμένων ουσιών: «Το πρωί της Τρίτης (20/10) αναμένεται να γίνει γνωστό το δεύτερο δείγμα του Αντέμι στην Ελβετία. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εκείνον, είναι λυπημένος και απογοητευμένος, αλλά πιστεύω ό,τι μου έχει. Πως δεν έχει πάρει κάτι απαγορευμένο».

Οι τελευταίες λέξεις του Κροάτη τεχνικού ανήκαν στον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στο Champions League, τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα θα είναι σημαντική η απώλεια του Αντέμι στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ θέλουμε να δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι ο Σιγάλι. Σίγουρα κάποιος θα πάει να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Δεν σας κρύβω πως με ενδιαφέρει πιο πολύ σε τι κατάσταση είναι και εύχομαι να έρθει όσο περισσότερος κόσμος μπορεί, γιατί θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ματς. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και πραγματικά θαυμάζω την οργάνωση και την πειθαρχεία που έχει ως ομάδα. Ελπίζω να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με την Ζάγκρεμπ και να μην υπάρξει καμία αναβολή λόγω καιρού. Αυτό θα ήταν πολύ κακό για εμάς, καθώς θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουμε επίσημα παιχνίδια για 20 ημέρες».

Πηγή: sport-fm.gr