Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μαρκαριάν και με τη βούλα

Μαρκαριάν και με τη βούλα

Ανακοινώθηκε ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας

Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική ομάδα! Ο έμπειρος τεχνικός πήγε την Παρασκευή (20/2) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα ισχύει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ θα επεκταθεί αυτόματα μέχρι τον Ιούλιο του 2016, εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκριθεί στο Euro της Γαλλίας.

Εκτός από τον Μαρκαριάν, τα νέα τους συμβόλαια υπέγραψαν και οι συνεργάτες του Νίκος Κωστένογλου και Μαρσενάρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουρουγουανός προπονητής θα έχει λαμβάνειν περίπου 350.000 ευρώ, ενώ οι δύο βοηθοί του στον πάγκο της Εθνικής θα λάβουν κοντά στα 75.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατ’ εφαρμογή της σχετικής ομόφωνης απόφασης που ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρχιο Μαρκαριάν υπέγραψαν σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας τους.

Η συμφωνία της ΕΠΟ με τον Ουρουγουανό τεχνικό θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και θα επεκταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016 σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Εκτός του κ. Μαρκαριάν, τα συμβόλαιά τους υπέγραψαν και οι συνεργάτες του κ. Μαρσενάρο, Κωστένογλου».

Πηγή: sport-fm.gr