Τρίτη , 7 Ιούλιος 2020
Μένει Πανιώνιο ο Ουζουνίδης!

Μένει Πανιώνιο ο Ουζουνίδης!

Την συμφωνία του με τη διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους αποκάλυψε ο προπονητής

 

«Μία μέρα που δεν χρειάζεται να λες πολλά λόγια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραν ότι άξιζαν όλη τη χρονιά. Μία πολύ σταθερή ομάδα, από την αρχή ήταν μέσα στην πεντάδα και σήμερα το οριστικοποιήσαμε. Ηταν μία δύσκολη εβδομάδα γιατί ακουγόντουσαν πολλά, χωρίς λόγο. Τα παιδιά τα κατάφεραν έβγαλαν εγωισμό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί , θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος γενικά δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί, όμως πετύχαμε δύο γκολ με προσωπικές ενέργειες. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, που έστω και στο τέλος επέστρεψε στο γήπεδο. Να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας έτσι».

Για το εάν θα πάρει η ομάδα αδειοδότηση: «Περιμένουμε τώρα και από την διοίκηση, αν θα πάρουμε την αδειοδότηση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και σε αυτό τον τομέα».

Για τους παίκτες: «Την διαφορά την κάνει η ομάδα, όχι ένας συγκεκριμένος παίκτης. Αυτό μας διακρίνει όλη τη χρονιά, η οργάνωση που έχουμε».

Για το εάν θα ανανεώσει στον Πανιώνιο: «Έχουμε έρθει σε μία συμφωνία με την διοίκηση, μένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά δεν νομίζω να υπάρξει θέμα».

Για το πώς αγωνίστηκε η ομάδα και με την πίεση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: «Όταν κερδίζεις 1-0 ζητήσαμε να μην γυρίσουμε πίσω, αλλά είναι φυσιολογικό να γίνει κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάμε τις ηλικίες των παικτών μας. Τώρα μαθαίνουν και εκείνοι. Αντέδρασαν πάρα πολύ καλά τα παιδιά».

Για τις διαφορές της ομάδας με πέρυσι: «Αν δείτε βαθμολογικά, από πέρυσι τον Δεκέμβριο με βάση του βαθμούς ο Πανιώνιος ήταν στην πρώτη πεντάδα. Φέτος αν και έφυγαν πολύ καλοί παίκτες, εμείς βελτιωθήκαμε και έχουμε από τις καλύτερες άμυνες της σεζόν. Πολλοί παίκτες που πέρυσι δεν έπαιζαν πολύ, φέτος έχουν γίνει οι πρωταγωνιστές της ομάδας. Για να βελτιωθεί μία ομάδα, πρέπει να βελτιωθούν οι παίκτες».

Για τη φετινή χρονιά :«Για εμάς είναι μία μαγική χρονιά μέχρι τώρα. Δεν ξέρουμε πως θα πάμε στα play off, έχουμε μικρό ρόστερ πλέον. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει αυτή την χαρά και την προσπάθεια που κάναμε φέτος. Σίγουρα η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη».

Για τους Έλληνες της ομάδας: «Η νέα μη αδειοδότηση έκανε πολύ καλό στον Πανιώνιο, με τα Ελληνόπουλα. Έτσι θα κινηθούμε και τη νέα σεζόν, αν πάρουμε αδειοδότηση. Δεν πρέπει να υπάρξει έπαρση από την επιτυχία».

Για το εάν θα αποχωρήσουν παίκτες: «Η ομάδα κάνει την διαφορά, όχι ο παίκτης. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ που δουλεύει μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr