Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μίροτιτς: Ξέρω καλά τον Αντετοκούνμπο

Μίροτιτς: Ξέρω καλά τον Αντετοκούνμπο

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, που θα κριθεί στο τέλος και στις λεπτομέρειες»

 

Νίκολα Μίροτιτς και Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν… προηγούμενα, καθώς οι Μπουλς απέκλεισαν τους Μπακς στον πρώτο γύρο των φετινών play offs του ΝΒΑ και οι δυο τους τέθηκαν αρκετές φορές αντιμέτωποι, πριν τον αποψινό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

«Το πλεονέκτημά μου απέναντι στον Αντετοκούνμπο είναι πως γνωρίζω πώς παίζει και τι μπορεί να κάνει επειδή τον ξέρω από το ΝΒΑ. Δεν ξέρω αν θα είμαστε αντίπαλοι στη θέση ‘4’. Θα το δούμε», ανέφερε ο φόργουορντ του Σικάγο.

Όσο για τους αντιπάλους που θεωρεί πιο επικίνδυνους, τόνισε: «Η ελληνική ομάδα έχει πολλές επιλογές. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον Σπανούλη και τον Αντετοκούνμπο, αν και ο πρώτος μπορεί να είναι το κλειδί στην επίθεση και πρέπει να του κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Διαθέτουν πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες, ενώ έχουν κάνει καλύτερο Ευρωμπάσκετ από μας μέχρι τώρα, έχουν παίξει λίγο καλύτερο μπάσκετ. Όμως είναι ένα ματς και δεν υπάρχουν φαβορί».

Ο «Three-kola», όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ λόγω του φαρμακερού του σουτ τριών πόντων, είπε:

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, που θα κριθεί στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Για να περάσουμε πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, όπως και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Θα πρέπει να παίζουμε μέχρι θανάτου για κάθε κατοχή. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι. Αν νικήσεις, πας για μετάλλιο».

Πηγή: sport-fm.gr