Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Μίτσελ εναντίον Βαλβέρδε σημειώσατε Χ

Μίτσελ εναντίον Βαλβέρδε σημειώσατε Χ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και είδε τον Ολυμπιακό του Μίτσελ να είναι καλύτερος στο 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Βαλβέρδε επέστρεψε στο γήπεδο που αγαπήθηκε όσο λίγοι και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ έδειξε φανερά συγκινημένος όταν τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα, πριν την έναρξη του αγώνα, από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

Για την Μπιλμπάο το ματς ήταν κρας τεστ ενόψει των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Νάπολι, ενώ για τον Ολυμπιακό ένα ακόμα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκαν δύο ομάδες με ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά, ενώ η υψηλή θερμοκρασία στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η κεφαλιά του Μανιάτη στο 22΄ ήταν η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη ο Ολύμπιακός άγγιξε το γκολ με τον Κολοβό στο 62΄και τον Γκαζαριάν στο 84΄.

Επόμενο και τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού, το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο (46′ Μέγκιερι), Σαλίνο (46′ Ελαμπντελαουί), Παπαδόπουλος (46′ Μποτία), Αμπιντάλ (69′ Αυλωνίτης), Μαζουακού (67′ Βούρος), Μανιάτης (69′ Μπουχαλάκης), Σάμαρης (59′ Εντινγκά) Ντοσεβί (58′ Γκαζαριάν), Φουστέρ (59′ Σαβιόλα), Ντομίνγκες (46′ Κασάμι), Διαμαντάκος (58′ Κολοβός).

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Ιραϊθοθ, Ιραόλα, Μπαλενθιάγα (46′ Ακέτσε), Λαπόρτ (46′ Σαν Χοσέ), Γουρπέγι (79′ Ετσεΐτα), Ουνάι (46′ Μπενιάτ), Ρίκο, Ιτουράσπε (63′ Μοράν), Αντούριθ (46′ Γκιγιέρμο), Μουνιαΐν (46′ Σουσαέτα), Ιμπάι (63′ Βιγκουέρα).

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση