Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Μόνο ο Μαραντόνα μπορούσε να κερδίζει αγώνες μόνος του»

«Μόνο ο Μαραντόνα μπορούσε να κερδίζει αγώνες μόνος του»

Τζενάρο Γκατούζο: Ο ΠΑΟΚ είναι καλή και δυνατή ομάδα και θα πάμε εκεί να τον αντιμετωπίσουμε

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΟΦΗ την ερχόμενη εβδομάδα αφού φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να καταφέρει κάτι καλό.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως σέβεται απόλυτα τον αντίπαλο ως σύνολο χωρίς να φοβάται κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα, αφού ο μόνος παίκτης που συνάντησε στην καριέρα του και μπορούσε να πάρει μόνος του ένα ματς ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκατούζο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα, τον κόσμο και τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλοί παίκτες. Οπωσδήποτε όμως θα πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως εμείς θα προετοιμαστούμε καλά για να πάμε στον ΠΑΟΚ, τον οποίο επαναλαμβάνω ότι σέβομαι πολύ και σαν ομάδα και σαν σύλλογο και σαν κόσμο για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο Τζενάρο Γκατούζο.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ για να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με βαθμό ή βαθμούς:
«Οπωσδήποτε είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά εμείς σε κάθε ματς αγωνιζόμαστε για το καλύτερο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, όμως θα πάμε στην Τούμπα για να προσπαθήσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη -όπως ο Αθανασιάδης- από τον αντίπαλο:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα συνόλου. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και έχει πολύ καλούς παίκτες. Εγώ στη ζωή μου έχω δει μόνο έναν παίκτη να κερδίζει αγώνες μόνος του και αυτός είναι ο Μαραντόνα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή και δυνατή ομάδα και θα πάμε εκεί να τον αντιμετωπίσουμε».

Για τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
«Με πολλά πράγματα που γράφονται στις εφημερίδες τρελαίνομαι και στενοχωριέμαι ταυτόχρονα γιατί είναι ψευδή και δεν είναι σωστό. Η ομάδα έχει προβλήματα τα οποία ήξερα εδώ και δύο μήνες, αφού ο πρόεδρος του ΟΦΗ ήρθε σπίτι μου και μου τα ανέλυσε, αλλά ο κόσμος και οι εφημερίδες πρέπει να καταλάβουν ότι ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει προβλήματα, αλλά είναι μία ομάδα μεγάλη και δυνατή. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά. Είναι άνθρωποι με οικογένειες είτε ποδοσφαιριστές, είτε άνθρωποι της ομάδας και είναι πολύ κακό να γράφονται ψευδή πράγματα και για αυτό στενοχωριέμαι. Είμαι εδώ με την οικογένεια μου, αγαπώ τη δουλειά μου, τη σέβομαι και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη και το Ηράκλειο».

Πηγή: Sport-fm.gr