Τετάρτη , 30 Νοέμβριος 2022

Nations League: Αυστρία και Ουαλία μεταξύ των υποψηφίων αντιπάλων της Εθνικής

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η 6η αγωνιστική σε αρκετούς ομίλους της πρώτης και τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στην επόμενη διοργάνωση έχουν βγει.

Η Ελλάδα θα βρίσκεται στη δεύτερή κατηγορία αφού έχουμε από καιρό εξασφαλίσει την 1η θέση του γκρουπ μας απέναντι σε Κόσοβο, Β. Ιρλανδία και Κύπρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πρώτη υποβιβάστηκαν Αυστρία, Ουαλία, ενώ ήδη έχει «πέσει» η Αγγλία κάτι που σημαίνει πως από τη συγκεκριμένη «δεξαμενή» η μόνη εκκρεμότητα είναι ποια εκ των Τσεχία ή Ελβετία θα τις ακολουθήσει.

Από την τρίτη κατηγορία προβιβάστηκαν Τουρκία, Καζακστάν, ενώ «κλειδωμένη» είναι και η άνοδος της Γεωργίας παρότι ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και από τη δεύτερη κατηγορία μόνο για τρεις ομάδες (Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ισλανδία) έχει «κλειδώσει» πως θα είναι σε αυτή και στο επόμενο τουρνουά.

Επειδή όμως Τουρκία, Γεωργία, Καζακστάν αναμένεται να βρεθούν στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή ως υποψήφιοι αντίπαλοι της «γαλανόλευκης» στο επόμενο Nations League είναι Αυστρία, Ουαλία, Αγγλία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ισλανδία.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά το πέρας της τελευταίας αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή