Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

NBA: Ήττα για τους Μπακς από τους Τζαζ, παρά τους 33 πόντους του Αντετοκούνμπο

Οι Γιούτα Τζαζ με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησαν των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ με 123-108, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ελληνας άσος σημείωσε ακόμη ένα double double στην καριέρα του, όμως η εξαιρετική εμφάνιση του δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει την ήττα των «ελαφιών.

Σε 39,5 λεπτά συμμετοχής, ο Giannis πέτυχε 33 πόντους, μοίρασε 13 ασίστ και μάζεψε επτά ριμπάουντ, ενώ καθοριστικό ρόλο στην ήττα των Μπακς έπαιξε η απόφαση του Ντοκ Ρίβερς να μην χρησιμοποιήσει τον Κρις Μίντλετον για λόγους συντήρησης, ενώ απουσίασε και ο Μπρουκ Λόπεζ για προσωπικούς λόγους.

Ο μοναδικός -εκτός του Αντετοκούνμπο- που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ήταν ο Μπόμπι Πόρτις (27 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ τελείωσε τον αγώνα με 5/18 σουτ και μόλις 12 πόντους. Οι γηπεδούχοι του Γουίλ Χάρντι είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίους τους Λάουρι Μάρκανεν (21π.), Σέξτον (19π.) και Τζορτζ (19π.).


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ξανά στον χάρτη της WTA η Αθήνα -Στο καλεντάρι του 2027 το Athens Open

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Αθήνα θα φιλοξενήσει τουρνουά WTA 250. Το περσινό εγχείρημα στέφθηκε …

Daily-News.GR