Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

NBA: «Τρένο» η Γιούτα, «θηρίο» ο Γιόκιτς | ΣΠΟΡ

Παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ στο β΄ μέρος (επί μέρους σκορ 73-47) η Γιούτα διέλυσε με 123-98 την Ουάσιγκτον, δίδοντας συνέχεια στην ανοδική της πορεία και φτάνοντας τις επτά σερί νίκες στο ΝΒΑ.

Κορυφαίος των «Τζαζ» σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 28 πόντους, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοιποίησαν και οι Ρούντι Γκομπέρ, Χασάν Γουάιτσαιντ με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ ο πρώτος και 18 πόντους και 14 ριμπάουντ ο δεύτερος, για μία Γιούτα που επικράτησε με επιμέρους σκορ 73-47 στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους «πρωτευουσιάνους» που άντεξαν μόνο ένα ημίχρονο, ο Μπράντλι Μπιλ τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους.

Με τον Νίκολα Γιόκιτς σε… φρενήρη κατάσταση (35 πόντους, 17 ριμπάουντ και 8 ασίστ) το Ντένβερ έκανε… πάρτι στο Σαν Αντόνιο, όπου «πήρε εκδίκηση» για την προ ημερών ήττα από τους «Σπερς» με το τελικό 127-11. Για τους γηπεδούχους «διασώθηκε» ο Λόνι Γουόκερ με 16 πόντους.

Στον αγώνα των… απουσιών, ιδιαίτερα από την πλευρά των φιλοξενούμενων, το Μαϊάμι διέλυσε το Σιοκάγο με 118-92. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν ξανά χωρίς τους Τζίμι Μπάτλερ και Μπαμ Αντεμπάγιο, ενώ οι «Ταύροι» χωρίς επτά παίκτες τους, λόγω κορονοϊού. 

Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ντεγουέιν Ντέντμπν να προσθέτει 20 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για το Σικάγο ο Ζακ ΛαΒίν είχε 33 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρις σε ένα καλάθι του Ρέτζι Τζάκσον 2.2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε κι ένα άστοχο τρίποντο του Τέρενς Ρολ  σε «νεκρό χρόνο», οι ΛΑ Κλίπερς κατάφεραν να φτάσουν σε δύσκολη νίκη επί του Ορλάντο με 106-104.

Ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, Ρέτζι Τζάκσον είχε 25 πόντους, ενώ ο Λιουκ Κενάρντ να έχει 23 πόντους με 7/11 τρίποντα (ρεκόρ καριέρας). Από τους «Μάγους» ξεχώρισε ο Κόουλ Άντονι με 23 πόντους.


Πηγή