Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

NBA: Τρομερός Αντετοκούνμπο οδήγησε στη νίκη τους Μπακς κόντρα στους Ουίζαρντς με ρεκόρ πόντων [βίντεο]

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σπάει όλα τα κοντέρ το Μιλγουόκι νίκησε με 123-113 τους Ουίζαρντς και επέστρεψαν στις νίκες. Ο Ελληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις στην καριέρα του κι έκανε ρεκόρ πόντων.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 55 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Αξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Μπρουκ Λόπεζ (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 μπλοκ σε 28 λεπτά) και Μπόμπι Πόρτις (17 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αντίπερα όχθη οι Κούζμα και Πορζίνγκις είχαν μαζί 42 πόντους, όμως η ομάδα της Ουάσινγκτον δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Giannis.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και τους 55 πόντους του Γιάννη

Ματς θρίλερ ανάμεσα σε Κίνγκς και Τζαζ

Σε ένα ματς θρίλερ οι Κινγκς πήραν εκτός έδρας νίκη με 117-115 επί της Γιούτα. Το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς.

Δεκαεφτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν ισόπαλο 115-115 και η κατοχή για τη Γιούτα. Ο ΝτεΆρον Φοξ με λέι απ 4″ πριν το τέλος έβαλε την ομάδα του μπροστά, αλλά το θρίλερ δεν είχε τελειώσει. Στην επαναφορά ο Μάρκανεν πέτυχε ένα απίστευτο καλάθι, αλλά οι διαιτητές το ακύρωσαν ως εκπρόθεσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή