Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Νέα σενάρια για Αμπντούν και ΠΑΟΚ

Νέα σενάρια για Αμπντούν και ΠΑΟΚ

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια και έχει σκοράρει 3 φορές με τη φανέλα της Βέροιας

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Αλγερινού ποδοσφαιριστή εμπλέκεται σε σενάρια γύρω από το ενδεχόμενο απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι του 2014 είχε φτάσει μια ανάσα από την Τούμπα. Το όνομα του ακούστηκε και το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι φήμες ήθελαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του πριν τελικά επιλέξει να συνεχίσει στη Βέροια.

Τώρα, ο Τζαμέλ Αμπντούν βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Ημαθίας, με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν και τον ΠΑΟΚ ως έναν από τους πιθανούς επόμενους σταθμούς της καριέρας του.

Η ΟΣΜ Αλζέ από το Αλγέρι έχει δείξει ενδιαφέρον και όπως λέγεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καβάλας, του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, «δεν είναι αρνητικός στη ιδέα να παίξει ποδόσφαιρο στην Αλγερία», ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «ο ποδοσφαιριστής έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του μια εξ αυτών από τον ΠΑΟΚ».

Ο Αμπντούν μπορεί να έχει ρίξει εκ νέου γέφυρες με την Τούμπα, αλλά πολύ δύσκολα θα καμφθούν οι επιφυλάξεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον χαρακτήρα του. Αφήστε που στην Τούμπα μπορούν, μέσω των Βρύζα και Γεωργιάδη, να μάθουν εύκολα το τι έγινε και θέλουν να λύσουν το συμβόλαιο με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε και το καλοκαίρι του 2014 όταν ο Ζήσης Βρύζας είχε φτάσει μια ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του από την Νότιγχαμ, αρχικά ως δανεικού, η μεταγραφή λέγεται ότι «κόπηκε» με… άνωθεν εντολή.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια και έχει σκοράρει 3 φορές με τη φανέλα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της Superleague.

Πηγή: gazzetta.gr