Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

NFL: Ο Καρλαύτης εμφανίστηκε στον αγώνα της ομάδας του με μπλούζα Παναθηναϊκού και… τσουρέκι Τερκενλή!

Μία… ασυνήθιστη εικόνα για παίκτη του NFL (αμερικανικό ποδόσφαιρο) είδαν οι θεατές στην Φρανκφούρτη από τον Γιώργο Καρλαύτη.

Ο Ελληνας που διαπρέπει με τους πρωταθλητές Κάνσας Σίτι Τσιφς, ταξίδεψε στην Γερμανία όπου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος αντιμετώπισαν τους Μαϊάμι Ντόλφινς (η διοργανώτρια κάθε χρόνο ορίζει ορισμένα ματς επί ευρωπαϊκού εδάφους για εμπορικούς λόγους).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Καρλαύτης, που στο παρελθόν επισκέφτηκε και το γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε μία… ιδιαίτερη εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο. Αντί να φορά τα ρούχα της ομάδας του, εμφανίστηκε με μπλούζα του Παναθηναϊκού, η οποία είχε γίνει ειδική παραγγελία μάλιστα γι’ αυτόν, καθώς έγραφε μπροστά «Super Bowl Champion».

Ομως δεν ήταν αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση (ο ίδιος έχει δηλώσει φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ενώ μικρό έπαιζε στην παιδική ομάδα πόλο του «τριφυλλιού»).

Στο χέρι του, κρατούσε ένα κουτί με ένα οικογενειακό τσουρέκι από τον Τερκενλή, το οποίο πήρε για… σνακ στο γήπεδο πριν (ή μετά) τον αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα ανάρτησε και την φωτογραφία με σχόλιο στα ελληνικά. «Με το τσουρεκάκι στο χέρι» έγραψε ο αμυντικός του Κάνσας.


Πηγή