Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Νιώθουμε καλά και φαίνεται στο γήπεδο»

«Νιώθουμε καλά και φαίνεται στο γήπεδο»

Λουκ Στιλ: Είμαστε ακόμα μακριά από τον ΠΑΟΚ και πίσω από τον Ολυμπιακό

Φανταστική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό ο Λουκ Στιλ. Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» μίλησε για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για την ζωή του στην Ελλάδα, τονίζοντας πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Ήταν μια φανταστική νίκη είναι πολύ καλό να νικάς εκτός έδρας. Συνεχίζουμε το σερί και αυτό είναι καλό για εμάς. Σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και τελικά βάλαμε ένα γκολ που μας έδωσε τη νίκη».

Για τον αν έχει αλλάξει κάτι και ο αντίπαλος κάνει λιγότερες ευκαιρίες στα τελευταία ματς:
«Είχαν ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και εγώ έκανα δυο επεμβάσεις. Οι τέσσερις ευκαιρίες που δεχτήκαμε δεν είναι και λίγες».

Για την μάχη του τίτλου: «Είμαστε ακόμα μακριά από τον ΠΑΟΚ και πίσω από τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση, ωστόσο χάσαμε κάποια ματς στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι καλό το σερί που έχουμε κάνει. Στην παρούσα φάση νιώθουμε καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και είναι φανταστικό ότι καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα».

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα:
«Είναι πολύ ωραία εδώ πέρα, είναι πολύ διαφορετικό το ποδόσφαιρο. Μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη που δεν είχα στην Αγγλία σε τόσο υψηλό επίπεδο και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω».

Πηγή: Sport-fm.gr