Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Νόιερ: Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό

Νόιερ: Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό

«Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στο Champions League»

Τον τρόπο που η Μπάγερν πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε ο Μάνουελ Νόιερ, μετά το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ.

Ο τερματοφύλακας των Βαβαρών αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι, ενώ σχολίασε και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, που πρέπει να μοιάσει με αυτό του δεύτερου ημιχρόνου του χθεσινού ματς.

Αναλυτικά:

– Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Πάμε με θετική αίσθηση στο παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στο Champions League. Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Άουγκσμπουργκ».

– Για τη νίκη της Μπάγερν επί της Άουγκσμπουργκ:

«Ήταν μια νίκη που κατακτήθηκε δύσκολα. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να νικήσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, μέχρι το πέναλτι».

– Για το ότι η Άουγκσμπουργκ άνοιξε το σκορ:

«Ήταν η μοναδική τους ευκαιρία, δεν έκαναν πολλά από εκείνο το σημείο και μετά. Στο ημίχρονο είχαμε περίεργα συναισθήματα. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα στο δεύτερο. Συνεχίσαμε το επιθετικό ποδόσφαιρο και κάποιες φορές είχαμε άμυνα με τρεις παίκτες, όμως ακόμα και έτσι δεν μπορούσαν να κάνουν αξιόλογες ευκαιρίες. Αμυνθήκαμε πολύ καλά».

– Η άποψή του για το νικητήριο πέναλτι της Μπάγερν:

«Δεν μπορώ να πω πολλά, ήμουν μακριά. Ρώτησα κάποιους παίκτες της Άουγκσμπουργκ και κάποιους συμπαίκτες μου μετά το παιχνίδι. Οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ δεν ήταν ακριβώς ευχαριστημένοι».

Πηγή: sport-fm.gr