Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Novasports.gr: Αλλάξαμε φανέλα και σκοράρουμε παντού

Novasports.gr: Αλλάξαμε φανέλα και σκοράρουμε παντού

Το Novasports.gr, το αγαπημένο παιδί των καναλιών Novasports, άλλαξε φανέλα και … σκοράρει σε  όλα τα γήπεδα της ενημέρωσης! Το ανανεωμένο αθλητικό site  Novasports.gr στοχεύει να προσφέρει μέσα από ένα σύγχρονο και λειτουργικό design, μια προσωποποιημένη εμπειρία γρήγορης πλοήγησης και αξιοποίησης των νέων τάσεων εύρεσης του περιεχομένου.

Οι επισκέπτες του νέου www.novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να δουν ανανεωμένο το User Interface που βοηθάει στην ανάγνωση του περιεχομένου, αλλά και βελτιωμένο lay out των σελίδων και για οθόνες μεγάλης ανάλυσης.

Το μεγάλο ατού του Novasports.gr είναι το αποκλειστικό premium video αθλητικό περιεχόμενο που μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει. Εδώ είναι το «σπίτι» των στιγμιοτύπων ΟΛΩΝ των διοργανώσεων. Εδώ όλα τα highlights είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του αγώνα σαν near live videos

Αποκλειστικά τα γκολ, οι κρίσιμες φάσεις, οι μεγάλες στιγμές για τους εντός έδρας αγώνες των εννέα ομάδων της Super League 1 (ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος) αλλά και πλούσιο θέαμα από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και τα αθλητικά γεγονότα εντός των τειχών αλλά και παγκοσμίως. Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει αποκλειστικό Live περιεχόμενο (Κ19, video & audio streaming αγώνων) και ένα ανανεωμένο Match Center με λεπτό προς λεπτό κάλυψη των σημαντικότερων αγώνων στον αθλητισμό παγκοσμίως & live blogging. Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά την ενότητα «The Experts» με τις αναλύσεις, τα blogs και τα έγκυρα σχόλια από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα.

Τέλος στο ανανεωμένο Novasports.gr εξελίσσονται διαρκώς οι διαφημιστικές παροχές που προσφέρει το  site, υιοθετώντας νέα formats και εφαρμόζοντας τα best practices της αγοράς που θα οδηγήσουν σε αύξηση των ποιοτικών δεικτών απόδοσης της online διαφήμισης. Ενδεικτικά, έχει γίνει ενσωμάτωση νέων τεχνικών πλοήγησης όπως το infinite scrolling για ευκολότερη και γρήγορη χρήση αλλά και ενεργοποίηση μηχανισμού floating player για να παραμένουν τα videos πάντα στην οθόνη. Ακόμη, είναι πιο γρήγορη η φόρτωση των σελίδων από κάθε συσκευή και ειδικά μέσω smartphones  που έχουν πλέον ένα δυναμικό ποσοστό 70% στο Internet browsing.

Περιηγηθείτε στο www.novasports.gr και απολαύστε τη νέα αυτή εμπειρία!


Πηγή