Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

O Λουίς Σκόλα δεν θέλει ο κόσμος να στέκεται στην ηλικία του

Ο Λουίς Σκόλα είναι 39 ετών, το ξέρει και δεν θέλει μια συνεχή υπενθύμιση. Προτιμά ο κόσμος να στέκεται στο παιχνίδι του.

Ο Αργεντινός φόργουορντ οδήγησε την εθνική του στο ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας κι έπειτα επέστρεψε στην Euroleague με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Στην πρεμιέρα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου (78-64), αλλά ξεχώρισε για τους Ιταλούς με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Στο τέλος του ματς, μίλησε στην κάμερα του γερμανικού «Magenta Sport» και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πως νιώθει, όταν ο κόσμος του επισημαίνει συνέχεια την ηλικία του.

Τι απάντησε ο Σκόλα; «Να είμαι ειλικρινής; Το σιχαίνομαι πολύ! Απλά παίζω, γιατί λέτε για την ηλικία κάθε φορά; Παίζω καλά, γιατί δεν το λέτε αυτό; Λέτε “τι ωραία που παίζεις στα 39 σου”! Δεν έχει σημασία αυτό! Απλά παίζω καλά!», είπε γελώντας.

Βέβαια, έδειξε να σκέφτεται και την απόσυρσή του, καθώς υποστήριξε πως ήθελε ένα τελευταίο… χορό σε Euroleague και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή