Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
O Πελέ συνεχάρη τον Κριστιάνο: Νόμιζα ότι θα γιορτάζαμε τα 100 γκολ αλλά τελικά είναι 101

O Πελέ συνεχάρη τον Κριστιάνο: Νόμιζα ότι θα γιορτάζαμε τα 100 γκολ αλλά τελικά είναι 101

Ο Πελέ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγραψε ιστορία με την εθνική Πορτογαλίας.

Ο «CR7»  ξεπέρασε τα εκατό γκολ με την Εθνική Πορτογαλίας κι αυτό το σπουδαίο επίτευγμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, Πελέ.

«Νόμιζα ότι θα γιορτάζαμε τα 100 γκολ αλλά τελικά είναι 101. Συγχαρητήρια Κριστιάνο, καθώς πέτυχες νέο επίτευγμα στην καριέρα σου», έγραψε χαρακτηριστικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Πελέ.

Ο Ρονάλντο με τα 101 γκολ που πέτυχε, άφησε πίσω του τον Πελέ, ο οποίος σημείωσε 77 γκολ με τη Βραζιλία, καθώς και τον Ρονάλντο Ναζάριο, το «φαινόμενο», ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 62 γκολ με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέλε δείχνει τον θαυμασμό του για τον Πορτογάλο αστέρα.. Με 1.283 γκολ και τρεις παγκόσμιους τίτλους που συλλέχθηκαν καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Πελέ θεωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο σήμερα. «Σήμερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος, γιατί είναι ο πιο σταθερός εδώ και 10 χρόνια. Αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Μέσι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Για την ιστορία ο Μέσι έχει πετύχει 70 γκολ με την εθνική Αργεντινής έως τώρα.

Πηγή: gazzetta.gr




Πηγή