Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

O Jay Z ενδιαφέρεται για την αγορά της Τότεναμ -Τι θα κρίνει το deal

Η Τοτεναμ βρίσκεται σε καθεστώς αβεβαιότητας και ο Jay Z, μαζί με μια ομάδα επενδυτών, είναι έτοιμος να κάνει κίνηση.

Συγκεκριμένα η Βρετανική ομάδα θα μπορούσε σύντομα να είναι υπό παραχώρηση αν ο τωρινός ιδιοκτήτης, Τζόε Λίους κριθεί ένοχος για απάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο 53χρονος μουσικός θα καταθέσει πρόταση εξαγοράς της Τότεναμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μερικοί από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι, βρίσκονται πλέον υπό αμερικανική ιδιοκτησία και ο Jay θα άρπαζε την ευκαιρία να αποκτήσει μια ομάδα όπως η Τότεναμ. Μένει να δούμε αν ο κύριος Λιούις θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες. Εάν δεν το κάνει, ο Jay έχει ξεκαθαρίσει ότι θα κινηθεί γρήγορα αν η τιμή είναι σωστή», τόνισε ο εκπρόσωπος του μουσικού.

Ο επενδυτής Jay Z και το παρελθόν με την Άρσεναλ

Η απόφαση του Jay Z να επενδύσει στο ποδόσφαιρο μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο θρυλικός μουσικός έχει εκφράσει και στο παρελθόν την πρόθεση του να αγοράσει μια άλλη βρετανική ομάδα. Συγκεκριμένα πριν από 13 χρόνια είχε προσπαθήσει να αποκτήσει την Άρσεναλ, την μεγάλη και μισητή αντίπαλο της Τότεναμ. Μάλιστα τότε δήλωσε οπαδός των «κανονιέρηδων» και μεγάλος θαυμαστής του Τιερί Ανρί.

Θυμίζουμε ότι ο 53χρονος μουσικός είναι ήδη συνιδιοκτήτης των Brooklyn Nets στο NBA. Σύμφωνα με το Forbes η αξία της περιουσίας του Jay Z ξεπερνάει τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.


Πηγή