Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Ο Παναθηναϊκός… αλλάζει τα Φώτα

Ο Παναθηναϊκός… αλλάζει τα Φώτα

Πράσινο μεταγραφικό ντεμαράζ

Στη βαθμολογία έχει μείνει πίσω. Ο στόχος του πρωταθλήματος χάθηκε νωρίς. Μαζί του όμως δεν χάθηκε και η κάψα του Παναθηναϊκού να αντιστρέψει την εικόνα του. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η κινητικότητα των «πράσινων» στις μεταγραφές.

Σε ένα πρωτοφανές ντεμαράζ -και μάλιστα σε χειμερινή μεταγραφική περίοδο- το «τριφύλλι» μετρά σχεδόν έναν νέο παίκτη για κάθε μέρα του Γενάρη! Ανήμερα των Φώτων λοιπόν έχει στηρίξει έμπρακτα την επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι προσθέτοντας πέντε «όπλα» (διαφορετικής χρησιμότητας το καθένα) στις επιλογές του.

Αγοράζοντας έναν εκ των κορυφαίων παικτών του φετινού πρωταθλήματος (Μπουμάλ), επενδύοντας σε ένα ταλέντο που προλαβαίνει ν’ αποδείξει τις τεράστιες δυνατότητες που υποσχόταν στο ξεκίνημά του (Βλαχοδήμος) και ικανοποιώντας κάθε επιθυμία του προπονητή του (με την απόκτηση του Μέστο και των διεθνών Βραζιλιάνων Εβανγκελίστα και Μαμούτε) ο Παναθηναϊκός μπορεί να αισιοδοξεί ότι θ’ αλλάξει επίπεδο. Και ότι θα καταφέρει να συνδυάσει την κάλυψη των κενών του με την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ.

Μπορεί τα πάντα λοιπόν να αποδεκνύονται στο γήπεδο, αλλά τα πεπραγμένα των παικτών για τους οποίους υπάρχει εικόνα και οι συστάσεις εκείνων που επέλεξε ο προπονητής αν μη τι άλλο υπόσχονται μια ομάδα με περισσότερη δημιουργία. Παραπάνω ταχύτητα. Και κατά συνέπεια αυξημένες πιθανότητες να διεκδικήσει τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν:

Την κατάληψη της δεύτερης θέσης (για την οποία ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκφράσει την πίστη ότι μπορεί να δώσει ακόμα και τον τίτλο μετά τις δικαστικές εξελίξεις) και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου που θα «γλυκάνει» κάπως τον κόσμο της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr