Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Με οπαδούς στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος

Με οπαδούς στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος

Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας

Την παρουσία 200 οπαδών της εξασφάλισε η ΠΑΕ Ατρόμητος για τον μεσοβδόμαδο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι Περιστεριώτες έχουν σήμερα ρεπό, αλλά οι Αγκουαζί, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο και Καράσκο βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Ρούσση.

Η ενημέρωση των «κυανόλευκων»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (4 Φεβρουαρίου) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου και κατά την πάγια τακτική της αιτήθηκε να της παραχωρηθεί θύρα για διακόσιους (200) μεμονωμένους φιλάθλους. Ο τρόπος δε διάθεσης των εισιτηρίων να γίνει με δική της ευθύνη από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων του γηπέδου Περιστερίου ως και την Τρίτη το βράδυ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συναίνεσε στο αίτημα της ΠΑΕ Ατρόμητος όμως η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά παρέμεινε αμετακίνητη στην πάγια θέση της που είναι η απαγόρευση των μετακινήσεων μεμονωμένων ή μη για τους φιλάθλους όλων των ομάδων προς το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πηγή: sport-fm.gr