Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Όποιος και να ‘ναι, μπορούμε»

«Όποιος και να ‘ναι, μπορούμε»

Μόνο… ξεγραμμένος δεν είναι ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης

Ως ένα ακόμα τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας είδε το ματς με την Νίζνι ο Γιώργος Πρίντεζης που παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε το μπάσκετ που μπορεί (κι ας νίκησε).

Ο Έλληνας φόργουορντ εξέφρασε την εμπιστοσύνη στην ομάδα του, πως έχει όλα τα εφόδια -εφόσον είναι όλοι υγιείς- για να προκριθεί στο Final-4 ακόμα και με μειονέκτημα έδρας κόντρα σε Μπαρτσελόνα (λογικά) ή Ρεάλ.

«Παρά το ότι ήταν αδιάφορο το ματς, προσπαθήσαμε και πήραμε τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και πήραμε τη νίκη. Ήταν ένα τεστ, πάει τέλειωσε. Νομίζω πως κάναμε ένα καλό Top-16, όπου πήραμε πολλές νίκες».

Χαριτολογώντας για την μέρα του αγώνα (Μεγάλη Παρασκευή), ο «Πρίντ» απάντησε: «Χαρά μας ήταν που παίξαμε και σήμερα και ήρθε αρκετός κόσμος. Είναι νωρίς, θα προλάβουμε και τον Επιτάφειο, μια χαρά είμαστε».

Όσο για τη συνέχεια και τα πλέι οφ: «Γενικά δεν καταφέραμε να πάρουμε το πλεονέκτημα, παρά τις πολλές και σημαντικές νίκες που κάναμε. Όποιος και να ‘ναι ο αντίπαλός μας (είτε Μπαρτσελόνα, είτε Ρεάλ), έχουμε πολλές πιθανότητες. Κι αν είμαστε υγιείς μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στο Final-4 της Μαδρίτης».

Πηγή:  sport-fm.gr