Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Πάνω στην ώρα η ΑΕΚ

Πάνω στην ώρα η ΑΕΚ

Την κατάλληλη στιγμή δείχνει να παίρνει μπρος, καθώς ικανοποίησε στο τελευταίο της φιλικό

Ικανοποίηση υπάρχει στην ΑΕΚ για το τελευταίο τεστ της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Ένωση επικράτησε 3-1 του Πιερικού στην Κατερίνη, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που ίσως να κρατάνε περισσότερο οι άνθρωποι της ομάδας ίσως να είναι το γεγονός πως σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα, καθώς η δυστοκία της είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν.

Μάλιστα, ο Τραϊανός Δέλλας είδε πως είναι σε καλή κατάσταση ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος πήρε θέση στην ενδεκάδα, απόντος του Μάνταλου, που ενσωματώθηκε στην Εθνική και σκόραρε δις.

Στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι (12/10, 18:00) με τον Παναιγιάλειο αναμένεται να φορεθεί η νέα φανέλα των «κιτρινόμαυρων». Αρχικά, υπήρχε πρόβλημα με την εταιρία που προμηθεύει την ΑΕΚ και καθυστέρησε η εκτύπωση του χορηγού, στο μπροστινό μέρος της και των ονομάτων των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ξεπεράστηκε και εκτιμάται ότι θα είναι όλα έτοιμα μέχρι την Παρασκευή και ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί κόντρα στην ομάδα του Αιγίου.

Η Ένωση θα έχει και τον κόσμο της στο πλευρό της στην πρεμιέρα της Football League, καθώς οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν επιπλέον θύρα για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων. Η Αστυνομία εμφανίζεται αρνητική, αλλά από τον Παναιγιάλειο είχαν πει από την πρώτη στιγμή πως δεν έχουν πρόβλημα να φιλοξενήσουν τους φίλους της ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr