Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Παίκτη που κάνει τη διαφορά ετοιμάζεται να πάρει η ΑΕΚ

Παίκτη που κάνει τη διαφορά ετοιμάζεται να πάρει η ΑΕΚ

Τον έχει τσεκάρει ο Πογιέτ

Αποφασισμένοι για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να κάνει τη διαφoρά είναι στην ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εντοπίσει τον στόχο και πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Η Ένωση έχει τσεκάρει έναν ξένο άσο από τη Σούπερ Λιγκ και μετά από το “οκ” του Γκουστάβο Πογιέτ, είναι πολύ πιθανό να τον φέρει στα Σπάτα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνες του Παναιτωλικού, ο οποίος απέδειξε και στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό, ότι έχει την ποιότητα για να παίξει σε top ομάδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που “χόρεψε” 2-3 φορές την “πράσινη” άμυνα και ο οποίος στο 0-1 πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουμε δει στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια (βίντεο παρακάτω).

Ο Βιγιαφάνες θεωρείται ο ιδανικός για να μπει στο σύστημα της ΑΕΚ και να παίξει στα άκρα στο 4-2-3-1 του Πογιέτ, ο οποίος είναι θετικός στην απόκτησή του. Ο άσος του Παναιτωλικού είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, ωστόσο τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε για οικονομικούς λόγους. Τα δεδομένα, όμως, τώρα είναι αρκετά διαφορετικά…

Το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι του 2016 και με ένα μικρό ποσό στην ομάδα του Αγρινίου μπορεί να γίνει το deal.