Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Πογιέτ: Γίνομαι από τους πιο φανατικούς οπαδούς

Πογιέτ: Γίνομαι από τους πιο φανατικούς οπαδούς

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ ο τεχνικός της Ένωσης

Από τους πιο φανατικούς οπαδούς της ΑΕΚ γίνεται ο Γκουστάβο Πογιετ σε κάθε ματς που παίζει η ομάδα του, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί αυτό που θέλαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να ξεκινήσουμε το παιχνίδι πολύ καλά. Το θέλαμε αυτό για να φύγει οποιαδήποτε αμφιβολία σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι παραμονές των Χριστουγέννων. Επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί ο τρόπος που σχεδιάσαμε για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και αυτό που δουλέψαμε, βγήκε στο γήπεδο. Προφανώς δεν μπορώ να σας πω το τι κάναμε, αλλά μπορέσαμε και μ’ αυτόν τον τρόπο προηγηθήκαμε 2-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έχασε λίγο τον ρυθμό του, η μία ομάδα έχανε την μπάλα, μετά την έχανε και η άλλη ομάδα, εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και νομίζω ότι η αποβολή μας βοήθησε πάρα πολύ ώστε να μπορέσουμε να σκοράρουμε και το τρίτο γκολ. Οπότε η επιστροφή θα είναι χαρούμενη».

Για το αν περίμενε να εξελιχθεί εύκολο το παιχνίδι για την ομάδα του απέναντι στον Πλατανιά που προερχόταν από έναν πολύ καλό α’ γύρο: «Δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται. Ίσως ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι το έκανε να φαίνεται πιο εύκολο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Το να γίνει το 2-0 γρήγορα αυτό προκάλεσε σοκ στον Πλατανιά. Αν είχε ισοφαρίσει άμεσα ο Πλατανιάς τότε θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι».

Για αν το ότι πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα με σφιγμένες τις γροθιές του προς τον κόσμο της ΑΕΚ, δείχνει ότι ένιωθε κάποια πίεση μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό: «Μετατρέπομαι και γίνομαι ένας από τους πιο φανατικούς της ομάδας που δουλεύω, οπότε με επηρεάζουν και τα αρνητικά με επηρεάζουν και τα θετικά. Μετά από το τελευταίο αποτέλεσμα έπρεπε να δουλέψουμε κι έπρεπε να αποδείξουμε ότι μπορούμε και είμαστε καλή ομάδα».

Για τη θερμή φιλοξενία της ΑΕΚ στα Χανιά και για τη στήριξη του κόσμου στα Περβόλια: «Εμείς ό,τι κι αν κάνουμε, όσο κι αν δουλεύουμε, όσο κι αν υποφέρουμε είναι καθαρά για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Νομίζω ότι μετά τον σημερινό αγώνα ο κόσμος φεύγει χαρούμενος, γι’ αυτό κι εμείς είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν ήταν η πιο… μεστή εμφάνιση της ΑΕΚ επί των ημερών του: «Η ιδέα που δουλεύουμε είναι να έχουμε αυτή την ισορροπία, να μη δεχόμαστε γκολ και να σκοράρουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αν το έχετε αναλύσει κι εσείς, σε όλα τα προηγούμενα γκολ που έχουμε δεχθεί, είτε υπήρξαν λάθη, είτε για παράδειγμα κόντρα στον Πανιώνιο ήταν ένα απίστευτο γκολ. Η ιδέα μας είναι να μπορέσουμε να σκοράρουμε και να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ. Η ιδέα που έχουμε είναι οι αντίπαλοι να δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να μας βάλουν γκολ».

Πηγή: sport-fm.gr