Κυριακή , 28 Μάιος 2023

Premier League: Ο «νέος Γκασκόιν» της Έβερτον που έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση κοκαΐνης για 25 χρόνια ασταμάτητα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μπίλι Κένι, την δεκαετία του 90′ ήταν ένα μεγάλο ταλέντο για την Έβερτον.

Ο Κένι αποκάλυψε τη συγκλονιστική ιστορία του στη βρετανική εφημερίδα «Liverpool Echo», εξηγώντας πώς οι εθισμοί τον κατέστρεψαν κατά τη διάρκεια της περιόδου του στην αγγλική ομάδα.

«Ποτέ δεν ήπια μπύρα μέχρι να φτάσω στην πρώτη ομάδα της Έβερτον. Ήταν κάτι συνηθισμένο. Ήμουν παιδί εκείνη την εποχή. Τότε όμως άρχισα να πίνω αλκοόλ και να κάνω χρήση κοκαΐνης, κάτι που συνεχίστηκε ασταμάτητα για 25 χρόνια. Ασταμάτητα. Είμαι έκπληκτος που είναι ακόμα ζωντανός. Μόλις σηκωνόμουν, έπινα, έπινα για δύο ημέρες, για τρεις ημέρες, κοιμόμουν για δύο ημέρες, έτρωγα κινέζικο φαγητό και επέστρεφα στα ίδια. Ήμουν εγωιστής. Το μόνο που ήθελα ήταν αλκοόλ και ναρκωτικά», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πήρα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή»

Στα 49 του χρόνια σήμερα, σημείωσε: «Είμαι νηφάλιος και αυτό είναι υπέροχο. Ξέρω πού έκανα λάθος όταν ήμουν νεότερος. Μπορώ να δω καθαρά ότι χρειαζόμουν βοήθεια, αλλά η βοήθεια δεν ήταν εκεί για μένα. Πήρα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έπαιξα για την Έβερτον και κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει αυτό. Το απόλαυσα. Τώρα αυτή είναι μια άλλη φάση της ζωής μου και αρχίζω να την απολαμβάνω. Έχω ακόμα τις κακές μου μέρες, όπου έχω να δουλέψω πολύ σκληρά για να παραμείνω υγιής και νηφάλιος, αλλά νιώθω ότι η ζωή μου πηγαίνει πολύ καλά».

Από «νέος Γκασκόιν» έγινε παράδειγμα προς αποφυγή

Ο Μπίλι Κένι θεωρείται παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς στις ακαδημίες της Έβερτον και της Λίβερπουλ όταν οι προπονητές και οι παράγοντες μιλούσαν στους ανερχόμενους αστέρες, τους έλεγαν την ιστορία του ώστε να μην ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Ο Μπίλι Κένι είχε χαρακτηριστεί κάποτε ο «νέος Πολ Γκασκόιν» πριν πάρει την κατιούσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή