Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Premier League: Ακόμη μία αναβολή στο Μπέρνλι-Γουότφορντ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού | ΣΠΟΡ

Συνεχίζει να πλήττεται αδιάκοπα λόγω κορωνοϊού το πρωτάθλημα της Premier League, καθώς η αναμέτρηση Μπέρνλι-Γουότφορντ αναβλήθηκε για δεύτερη φορά.

Συγκεκριμένα, η Premier League ανακοίνωσε οριστικά αργά το βράδυ της Δευτέρας (17/01), την -εκ νέου- αναβολή του αγώνα Μπέρνλι-Γουότφορντ για την 17η αγωνιστική, που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης (18/01), μετά τα κρούσματα κορωνοϊού και τους τραυματισμούς που «αποδεκάτισαν» το ρόστερ των γηπεδούχων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο
αγώνας στο «Turf Moor» είναι το 22ο παιχνίδι πρωταθλήματος που
οδηγήθηκε σε επαναπρογραμματισμό την εφετινή σεζόν λόγω της Covid-19 και
των τραυματισμών ποδοσφαιριστών.

«Το προεδρείο της Premier League αποδέχθηκε το αίτημα της Μπέρνλι, δεδομένου ότι η ομάδα είχε πολύ λιγότερους, διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα, απ’ τον επιτρεπτό αριθμό (14 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας πρέπει να είναι τερματοφύλακας), λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, των τραυματισμών και των απουσιών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Λίγκα.

Ο εντός έδρας αγώνας της Μπέρνλι με τη Λέστερ οδηγήθηκε επίσης σε αναβολή το περασμένο Σάββατο (15/01), ενώ το ματς με τη Γουότφορντ αναβλήθηκε για δεύτερη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν υπήρξε εκείνο το διάστημα ξέσπασμα της Covid-19 στο «στρατόπεδο» της Γουότφορντ.


Πηγή