Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Premier League: Δώρο τίτλου της Μπράιτον στη Μάντσεστερ Σίτι -Έριξε τρία γκολ στην Άρσεναλ στο Λονδίνο

Η Μπράιτον επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο, αφήνοντάς τη τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι που δείχνει να κατακτά το πρωτάθλημα στην Premier League.

«Αγκαλιά» με τον τίτλο της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι με τη… βοήθεια της απίθανης Μπράιτον, καθώς οι Γλάροι υπέταξαν με τριάρα (3-0) την Άρσεναλ μέσα στο «Έμιρεϊτς» και χάρισαν στους πρωτοπόρους Πολίτες τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τους Γκάνερς, οι οποίοι έχουν κι ένα παιχνίδι περισσότερο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι που συνήλθε για τα καλά μετά την πεντάρα από την Έβερτον έκανε ακόμα ένα βήμα προς την έξοδο στην Ευρώπη, «πετώντας» στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Στο 50ο λεπτό, ξεδίπλωσαν όμορφα την επίθεσή τους οι «γλάροι», ο Εστουπινιάν με δεύτερη προσπάθειά βρήκε τον Ενσίσο στην καρδιά της περιοχής και ο 19χρονος Παραγουανός με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Με τους Γκάνερς να μην καταφέρουν να απειλήσουν, ο Ουντάβ στο 86′ με όμορφη λόμπα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στις καθυστερήσεις ο Εστουπινιάν χάρισε διαστάσεις θριάμβου στο σπουδαίο «διπλό» της Μπράιτον που φρέναρε τις όποιες ελπίδες της Άρσεναλ για το στέμμα της Premier League.

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Κίβιορ, Γουάιτ, Τσάκα (60′ Τσάκα), Ζορζίνιο (60′ Πάρτεϊ), Όντεγκαρντ (77′ Σμιθ-Ρόου, Μαρτινέλι (20′ Τροσάρ), Σάκα, Ζεσούς (77′ Ενκέτια)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπράιτον (Ντε Τσέρμπι): Στιλ, Εστουπινιάν, Ντανκ, Κόλγουιλ, Γκρος, Καϊσέδο, Γκίλμορ (60′ Γουέλμπεκ), Μακ Άλιστερ, Μιτόμα, Ενσίσο (82′ Ουντάβ), Φέργκισον (77′ Μπουονανότε)


Πηγή