Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Premier League: Η Τότεναμ επικράτησε με 3-2 της Σίτυ με δύο γκολ του Κέιν βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί της

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα της Premier League και στο «Etihad», έβαλε η Τότεναμ, η οποία έδωσε τέλος στο αήττητο σερί της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα.

Οι «πετεινοί» πέρασαν νικηφόρα με 3-2 από την έδρα των «πολιτών», για την 26η αγωνιστική, προσφέροντας απλόχερα «δώρο» στη Λίβερπουλ, καθώς η διαφορά της από την κορυφή μειώθηκε στους 6 βαθμούς, έχοντας μάλιστα έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν στο 4΄ προηγήθηκαν με τον Κουλουσέφσκι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 33΄ με τον Γκουντογκάν. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κέιν έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους «πετεινούς» (59΄), οι οποίοι ήλεγξαν το ρυθμό του αγώνα και όδευαν εκ του ασφαλούς προς το «τρίποντο» μέχρι το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μαχρέζ με πέναλτι έφερε και πάλι την ισοπαλία στο ματς (2-2).

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, πάντως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 95΄, μετά από ασίστ Κουλουσέφσκι, διαμόρφωσε το τελικό 2-3, δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών της ομάδας του.


Πηγή