Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Premier League: «Ο Αμπράμοβιτς πήρε τη σωστή απόφαση να πωλήσει την Τσέλσι»

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πήρε τη σωστή απόφαση να πουλήσει την Τσέλσι μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Premier League.

Η διευθύνον σύμβουλος της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος στην Αγγλία, Ρίτσαρντ Μάστερς, επικρότησε την απόφαση του Αμπράμοβιτς να βάλει πωλητήριο στην Τσέλσι, καθώς η ιδιοκτησία του 55χρονου επιχειρηματία είχε γίνει «μη βιώσιμη» -όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρώσος μεγιστάνας ανακοίνωσε χθες ότι πουλά τους «μπλε» του δυτικού Λονδίνου, «για το συμφέρον του συλλόγου και του κόσμου του ποδοσφαίρου».

Ο Μάστερς χαιρέτισε την αναζήτηση του Αμπράμοβιτς για νέο ιδιοκτήτη, αλλά προειδοποίησε ότι οι πωλήσεις συνήθως διαρκούν αρκετές εβδομάδες.

«Νομίζω ότι η κατάσταση έχει κλιμακωθεί απίστευτα γρήγορα τις τελευταίες επτά ημέρες και έχει καταλήξει στο σωστό συμπέρασμα», είπε ο Μάστερς στο Financial Times Football Business Summit.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι μη βιώσιμο στο σημερινό περιβάλλον. Οπότε είναι μια ευπρόσδεκτη απόφαση και προφανώς, για χάρη όλων, συμπεριλαμβανομένων των φιλάθλων. Νομίζω ότι η πιο γρήγορη πώληση ενός συλλόγου της Premier League που έχουμε κάνει ποτέ είναι 10 ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αλλά συνήθως χρειάζονται αρκετές εβδομάδες. Εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του διαθέσιμες πληροφορίες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή