Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Premier League: Τεράστιο τρίποντο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λονδίνο, 0-1 την Τσέλσι [βίντεο]

Μεγάλο τρίποντο πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League, νικώντας εκτός έδρας την Τσέλσι.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή της στο 2ο λεπτό όταν ο Στέρλινγκ έβαλε την προβολή όμως η άμυνα βγήκε από τον Έϊνα. ΟΙ παίκτες του Κούπερ αντέδρασαν και είχαν δύο στιγμές με τον Αβονίγι στο 27ο και το 31ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φερνάντες στο 35′ και ο Τζάκσον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ερπιχείρησαν χωρίς αποτέλεσμα να δώσουν μπροβάδισμα στους Λονδρέζους που στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν καλό επιθετικό ρυθμό απέναντι σε καλά οργανωμένη αμυντικά Φόρεστ.

Η ομάδα του Κούπερ προηγήθηκε με γκολ του Ελάνγκα στο 48ο λεπτό και η Τσέλσι βρήκε τρόπο να απειλήσει κατά κύριο λόγο μετά το 80ο λεπτό με τους Στέρλινγκ και Τζάκσον.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρώτη νίκη στο Λονδίνο από το 1995

Η Φόρεστ νίκησε για πρώτη φορά μετά το 1995 στο Λονδίνο και δεύτερη σε εκτός έδρας ματς μετά την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του καλοκαίρι του 2022.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει σε τέσσερις αγωνιστικές 4 βαθμούς και δείχνει πως δεν πατάει ακόμα καλά στο χορτάρι.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης πατώντας εδώ.


Πηγή