Πέμπτη , 4 Αύγουστος 2022
Πριμ τίτλου από Αλαφούζο

Πριμ τίτλου από Αλαφούζο

«Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε», τόνισε ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού»

 

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει ένα restart σε όλα τα επίπεδα μετά την άσχημη εκκίνηση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η ψυχολογική υποστήριξη είναι απαραίτητη και μετά τη χθεσινή ομιλία του Γιάννη Αναστασίου ήρθε η σειρά του Γιάννη Αλαφούζου να βρεθεί στο Κορωπί και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε λόγο για έξτρα πριμ 50.000 ευρώ σε περίπτωση πρωταθλήματος και ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να κοιτάξουν μπροστά και να διαγράψουν τα όσα έγιναν μέχρι τώρα.

«Η αλήθεια είναι ότι περνάμε μια δύσκολη κατάσταση. Όμως, είμαστε ομάδα και οι ομάδες πρέπει ενωμένες να διαχειρίζονται τις κρίσεις και να τις ξεπερνούν. Ετσι θα κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο, τι έγινε, έγινε. Κάναμε όλοι λάθη, μας δεν γυρίζει κάτι πίσω. Πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση. Για εμάς, για την ομάδα και για τον κόσμο που μας έχει στηρίξει», είπε, αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος για να προσθέσει:

«Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε. Πρέπει να παλέψουμε για να το κατακτήσουμε και αν το καταφέρουμε κάθε παίκτης θα πάρει 50.000 ευρώ έξτρα πριμ .Προχωράμε μπροστά. Εχω εμπιστοσύνη σε εσάς και το τεχνικό τιμ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας, παρόντες ήταν, φυσικά, οι Αναστασίου, Φύσσας, Βόκολος, οι οποίοι δεν μίλησαν.

Πηγή: sport-fm.gr