Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Πρίντεζης Νιώθω καλά, γιατί παίζω στον Ολυμπιακό που αγαπάω

Πρίντεζης: Νιώθω καλά, γιατί παίζω στον Ολυμπιακό που αγαπάω

«Υπερήφανος με όσα έχω πετύχει με την ομάδα»

Η περσινή αποτυχία στην Ευρωλίγκα δίνει έξτρα κίνητρο στον Ολυμπιακό φέτος, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης. Επίσης, στη συνέχεια ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως νιώθει καλά και ο λόγος είναι πως αγωνίζεται στην αγαπημένη του ομάδα!

«Όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, πάντα έχεις το κίνητρο να πας μέχρι τέλους. Πέρυσι δεν ήταν καλά τα πράγματα για εμάς, αφού όχι μόνο δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4, αλλά ούτε στα playoffs. Φυσικά, έχουμε φέτος ένα έξτρα κίνητρο να φτάσουμε μέχρι τέλους. Αυτό θα ήταν τέλειο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στο κανάλι της Ευρωλίγκας.

Για το αν βρίσκεται στην ακμή του: «Δεν ξέρω αν είμαι στην ακμή μου, αλλά θέλω να παίζω στο υψηλό επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά γιατί είμαι σε μία ομάδα που αγαπάω και παίζω από μικρός. Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα».

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Έχουν αλλάξει όλα. Θα είναι ένα μικρό πρωτάθλημα και η σεζόν θα είναι πιο μεγάλη. Θα κάνουμε δύο ή τρία ταξίδια την εβδομάδα και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα όμως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους και τις ομάδες».

Για να καταλήξει: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προκριθούμε στα προημιτελικά, καθώς πέρυσι δεν τα καταφέραμε, μετά από πολλά χρόνια. Αλλά και να προκριθούμε στους “8”, η φιλοσοφία της ομάδας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το Final 4 είναι στόχος μας, όλοι θέλουμε να πάμε εκεί και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: sport-fm.gr