Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο στόπερ

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο στόπερ

Ψηλά στη λίστα οι Έντερ Μπαλάντα και Μανουέλ Ντα Κόστα

Μια… άμυνα μόνος του ήταν στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με την εθνική Κατάρ ο Ρομπέρτο, αφού τα προβλήματα στα μετόπισθεν των Πειραιωτών ήταν εμφανή σε ακόμη ένα παιχνίδι τους.

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση αναμένεται σύντομα να ενισχύσει την ομάδα στη συγκεκριμένη θέση, ώστε ο Μάρκο Σίλβα να μπορεί να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του και να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ψηλά στη σχετική λίστα είναι το όνομα του Έντερ Μπαλάντα για τον οποίο έχουν καταθέσει σχετική πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία φέρεται να έχει απαντήσει θετικά και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού.

Την ίδια ώρα, στην Τουρκία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σίβασπορ για την απόκτηση του Μανουέλ Ντα Κόστα για τον οποίο αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Το νέο όνομα που ακούστηκε χθες ήταν του Μαρλόν. Του Βραζιλιάνου στόπερ (20 ετών) της Φλουμινένσε, ενώ στη λίστα είναι και ο Άλεξ (Μίλαν), όπως και οι Ανχελέρι (Μάλαγα), Ντόουγκλας (Ντιναμό) και Ενρίκε (Νάπολι).

Εν τω μεταξύ, στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Σεμπά από την Εστορίλ, με τον πορτογαλικό Τύπο να αναφέρει πως εκείνο που έχει απομείνει είναι η διευθέτηση του ποσοστού μεταπώλησης του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα στις αρχές της νέας εβδομάδας, με τη Δευτέρα να είναι η πιθανότερη ημέρα της έλευσής του.

Πηγή: sport-fm.gr