Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Πρώτοι και αήττητοι μέχρι τέλους»

«Πρώτοι και αήττητοι μέχρι τέλους»

Δέλλας: Να παραμείνουμε αξιόπιστοι

Η κανονική σεζόν τελείωσε με ιδανικό τρόπο για την ΑΕΚ. Μπορεί να ήταν σχεδόν αυτονόητος, αλλά ο πρωταρχικός στόχος -της απόκτησης μη αναστρέψιμου αβαντάζ για την άνοδο- επετεύχθη.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η δουλειά της «Ένωσης» τελείωσε. Κάτι που φρόντισε να τονίσει στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας.

Μιλώντας στους «κιτρινόμαυρους», ο «Κολοσσός» τους συνεχάρη για την πρωτιά στη βαθμολογία, το αήττητο, αλλά και τις καλύτερες επιδόσεις τους σε άμυνα κι επίθεση. Ακόμα πιο σημαντικό, δε, χαρακτήρισε το ότι -παρά τις απώλειες από τραυματισμούς- η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε και παρέμεινε ποιοτική και αξιόπιστη μέχρι τέλους.

Παρόλα αυτά όμως, τους υπενθύμισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι (ενόψει των πλέι-οφ) θα πρέπει να μείνουν το ίδιο σοβαροί. Αφενός για να μη χαλάσουν την εικόνα που έχτισαν όλη τη σεζόν, όπως τους είπε χαρακτηριστικά, κι αφετέρου διότι στόχος είναι να τελειώσουν κι εκεί πρώτοι και αήττητοι, για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που ανήκει.

Πηγή: sport-fm.gr