Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ψήνεται μεταγραφή – βόμβα από Λάσκαρη στον Άρη

Ψήνεται μεταγραφή – βόμβα από Λάσκαρη στον Άρη

Έτοιμος να αλλάξει τα δεδομένα στην Α1 από τη νέα σεζόν είναι ο μεγαλομέτοχος της «κίτρινης» ΚΑΕ

Αποφασισμένος να αλλάξει επίπεδο τον Άρη για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ είναι ο Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος από την πρώτη του μέρα στη Θεσσαλονίκη έχει αποδείξει έμπρακτα πως μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ξανά στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.

Βέβαια, για συμβεί αυτό χρειάζεται η ομάδα να πατάει πάνω σε ένα σωστό πλάνο και γι΄ αυτό η διοίκηση ανανέωσε αρχικά το συμβόλαιο του Δημήτρη Πρίφτη για τα επόμενα δύο χρόνια. Στον Άρη πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Έλληνα κόουτς και εκτιμούν ότι με αυτόν στο τιμόνι μπορεί ο σύλλογος να γνωρίζει μεγάλες στιγμές.

Από την άλλη, για να πετύχει μια ομάδα, απαιτούνται και δυνατές μεταγραφές. Ήδη, μάλιστα, οι Λάσκαρης και Πρίφτης έχουν αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος για το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για μία κίνηση που θα προκαλέσει ντόρο και θα αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα.

Αναφερόμαστε στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος αρέσει πάρα πολύ στους Θεσσαλονικείς και γι΄ αυτό θα γίνει άμεσα προσπάθεια ώστε να τον πείσουν να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο 24χρονος άσος θα είναι μαζί με τον Πρίφτη στην προετοιμασία της Εθνικής για το Προ-Ολυμπιακό.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ, ξεκίνησε την καριέρα του στον Φιλαθλητικό και το 2013 βρέθηκε στην Delaware 87ers, η οποία είναι θυγατρική των Σίξερς στην D-League, έχοντας κατά τη διάρκεια της σεζόν μέσο όρο 12 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,3 κοψίματα σε 50 συμμετοχές.

Από το 2014 αγωνίζεται στη Westchester Knicks και οι εμφανίσεις του με 12,4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ μέσο όρο έπεισαν τους Νικς προκειμένου να του προσφέρουν φέτος 10ημερο συμβόλαιο κάνοντας το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.