Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ράμος: Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα φύγει από τη Ρεάλ

Ράμος: Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα φύγει από τη Ρεάλ

«Ήθελα να φτιάξουμε κάποια πράγματα που δεν είχαν σχέση με χρήματα»

Ευτυχής που παρέμεινε στη Ρεάλ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2020 δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος ξεκαθαρίζοντας πως τα χρήματα δεν ήταν αυτά που τον έκαναν να υπογράψει.

«Η καρδιά και το μυαλό μου είναι πάντα στη Ρεάλ. Εδώ είμαι ευτυχισμένος, οπότε γιατί να χάσω το χρόνο μου και να πάω αλλού; Ανέκαθεν ήταν πρόθεσή μου να σταματήσω εδώ την καριέρα μου. Για μένα είναι όνειρο να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και μεγάλη τιμή πλέον να είμαι αρχηγός της», ανέφερε ο 29χρονος άσος στην ειδική τελετή που έγινε στο «Μπερναμπέου».

«Ποτέ δεν ήταν κίνητρο για μένα τα χρήματα. Το παν είναι να είμαι χαρούμενος εγώ και η οικογένειά μου. Ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα οικονομικό για να ανανεώσω με τη Ρεάλ. Τα βρήκαμε σε πέντε λεπτά. Αν ήταν θέμα χρημάτων, δεν θα έμενα. Ποτέ, άλλωστε, δεν είπα πως θέλω να φύγω. Απλώς ήθελα να φτιάξουμε κάποια πράγματα, που δεν έχουν να κάνουν με τα λεφτά», πρόσθεσε.

Όσο για την κερκίδα, που σε κάποιες περιπτώσεις τα έχει βάλει μαζί του. «Δεν φοβάμαι πιθανές αντιδράσεις σε βάρος μου στο γήπεδο. Ελπίζω να μου επιστρέψουν την αγάπη μου νιώθω γι’ αυτούς και που πάντα μου έδειχναν απλόχερα», τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είπε από τη δική του πλευρά: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το σύλλογο. Ρεάλ και Σέρχιο Ράμος θα είναι για πάντα μαζί. Από την πρώτη μέρα που ο Σέρχιο Ράμος ήρθε εδώ ήθελε να γράψει ιστορία με τη Ρεάλ και αυτό έκανε για τον εαυτό του, αλλά και το σύλλογο».

Πηγή: sport-fm.gr