Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ρανιέρι: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Ρανιέρι: «Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Βεβαιότητα για καλύτερες εμφανίσεις από τον Ιταλό

Ψύχραιμος παρουσιάστηκε μετά την ήττα της Εθνικής από τη Ρουμανία (0-1) ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός σημείωσε ότι δικαιότερο αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν ισοπαλία.

Πριν απαντήσει λοιπόν για τις επιλογές παικτών που έκανε, δήλωσε βέβαιος ότι στο μέλλον η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρανιέρι

Για το ότι η Ελλάδα δεν σκόραρε αν κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω: «Κάναμε κακό παιχνίδι, ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν ήταν εύκολο γι’ αυτούς, προσπάθησαν να δώσουν κάτι παραπάνω.

Οι αντίπαλοί μας είχαν παραπάνω ματς και αυτό έκανε τη διαφορά. Παίξαμε εντός έδρας. Χάσαμε ένα ματς, αλλά είναι η πρώτη μας φορά μαζί. Οι παίκτες δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω. Θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον γιατί θα έχουμε πιο πολλά ματς στα πόδια μας και θα έχουμε γνωριστεί».

Για τη συμμετοχή Μάνταλου: «Έπαιξε γιατί είναι έξυπνος στο ένα-δύο. Δεν θέλω παίκτες που να κρατούν την μπάλα στα πόδια τους για ώρα».

Για τις επιλογές στην ενδεκάδα: «Μόνο ο Σαλπιγγίδης έχει κάνει προετοιμασία. Ούτε ο Σαμαράς ούτε ο Μήτρογλου. Οι έμπειροι έκαναν το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν είχαν κάνει προετοιμασία. Θα μπορούσα να βάλω νέους παίκτες αλλά δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που μιλάμε για πρεμιέρα. Θέλω παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση. Θέλω και πρέσινγκ. Ευχαριστώ τους παίκτες μου έτσι κι αλλιώς για την προσπάθεια και ας μην το έκαναν απόψε λόγω των συνθηκών».

Για τα φαβορί του ομίλου: «Συνεχίζω και σήμερα να πιστεύω πως Ελλάδα και Ρουμανία παραμένουν τα φαβορί».

Πηγή: sport-fm.gr