Τετάρτη , 15 Ιούλιος 2020
Σαλπιγγίδης: Θα πήγαινα στη γιορτή του ΠΑΟΚ αν με καλούσαν

Σαλπιγγίδης: Θα πήγαινα στη γιορτή του ΠΑΟΚ αν με καλούσαν

Σε επιβεβαίωση του… φάουλ της ΠΑΕ προχώρησε ο Σάλπι

Η απουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τη χθεσινή εκδήλωση για τα 90α γενέθλια του ΠΑΟΚ προκάλεσε πολλές απορίες. Άλλωστε μιλάμε για τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, που έχει τιμήσει για πολλά χρόνια την ασπρόμαυρη φανέλα και είναι τρίτος σκόρερ στην ιστορία της.

Με προσωπική του δήλωση, ο «Σάλπι» εξήγησε πως δεν παρευρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης καθώς ουδέποτε η ΠΑΕ του έστειλε πρόσκληση, ωστόσο δεν κρατά κακίες… «Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων!

Αναλυτικά η δήλωση Σαλπιγγίδη

Σχετικά με την απουσία μου από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ και για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα έδινα το παρόν μου, εφόσον είχα προσκληθεί.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχίες, μα κυρίως να συνεχίσει να προσφέρει έντονα, ευχάριστα συναισθήματα στις χιλιάδες του κόσμου, που την ακολουθούν με πάθος.

Οι προοπτικές για τον ΠΑΟΚ είναι ευοίωνες και η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην κεφαλή της ποδοσφαιρικής ομάδας, δίνει σε κάθε ΠΑΟΚτσή το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι κλείνοντας ο σύλλογος έναν αιώνα ζωής, θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να γιορτάζουμε.

Με τιμή

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Πηγή: sport-fm.gr