Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Σαν μία γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»

«Σαν μία γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»

Παπαπέτρου: Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερβεί το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ περνώντας στο Final-4 της Ευρωλίγκας παρουσιάστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. «Είμαι πανέτοιμος. Κάθε παίκτης στην ομάδα είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει. Θα τα δώσουμε όλα σαν μια γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ», το μήνυμα του Έλληνα φόργουορντ.

«Τέλος τα ψέματα. Δουλέψαμε σκληρά, είμαστε έτοιμοι για να ένα δυνατό παιχνίδι. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να βρεθούμε στον τελικό. Σαν παίκτης τα περιμένεις αυτά τα παιχνίδια, ζεις γι’ αυτά. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά».

Για τα κλειδιά της νίκης: «Ο Ολυμπιακός ξεκινάει και τελειώνει από την άμυνα. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό της ΤΣΣΚΑ. Με αυτά τα τρία στοιχεία θα έχουμε μεγάλη τύχη για να τα καταφέρουμε».

Για την πιθανή απουσία του Λοτζέσκι και το ενδεχόμενο να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο στον αυριανό ημιτελικό: «Είμαι πανέτοιμος. Κάθε παίκτης στην ομάδα είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει. Πέρασα αρκετό καιρό εκτός, αλλά είναι καιρός ανεξάρτητα από τραυματισμούς, να τα δώσουμε όλα, σαν μια γροθιά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Η μόνη μου ευχή είναι να τελειώσει το αυριανό παιχνίδι με όλους τους παίκτες υγιείς και εμάς νικητές».

Πηγή: sport-fm.gr