Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η Ίντερ

Serie A: Απλήρωτοι επί μήνες οι παίκτες της Ιντερ

Η Ιντερ έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και σε αυτό αναφέρεται ο ιταλικός Τύπος με τα ρεπορτάζ του.

Οι νερατζούρι ανήκουν στον Κινέζο Ζιανγκ Τζιντόνγκ, ιδιοκτήτη της Suning, μιας εκ των μεγαλύτερων εταιριών της χώρας του, αλλά παρ’ όλα αυτά η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα με τα οικονομικά αφού δεν υπάρχει ρευστό.

Η κυβέρνηση της Κίνας, όπως αναφέρει το italians.gr, έχει βάλει αυστηρούς περιορισμούς στους επιχειρηματίες σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις τους στο εξωτερικό και ειδικά στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα ο Τζιντόνγκ να είναι σε αναζήτηση επενδυτή, είτε για το 31% των μετοχών είτε ακόμη και για το πλειοψηφικό κομμάτι, προκειμένου να μπει άμεσα ρευστό στο ταμείο.

Πέρα από τους περιορισμούς της κινεζικής κυβέρνησης, άλλωστε, υπάρχει και ο κορονοϊός που έχει ως συνέπεια οι ποδοσφαιρικές ομάδες να έχουν πλέον ελάχιστα έσοδα αλλά τα ίδια μεγάλα έξοδα που είχαν και πριν την πανδημία.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα νεότερα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, από το καλοκαίρι κι έπειτα στους παίκτες της Ιντερ έχουν καταβληθεί μόνο δύο μισθοί, γεγονός που φανερώνει και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι Μιλανέζοι.


Πηγή