Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Serie A: Ο Λαουτάρο εκτέλεσε την κάκιστη Μίλαν -Νίκες για Μπολόνια και Τορίνο [βίντεο]

Η Ίντερ πήρε το ντέρμπι του Μιλάνου επικρατώντας με 1-0 της αποκαρδιωτικής Μίλαν που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση για την Serie A.

Η Ίντερ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς με γκολ του Λαουτάρο στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Ήταν η τρίτη στη σειρά ήττα για τους «ροσονέρι« που υποχώρησαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας στη Serie A, τη στιγμή που η Ίντερ παρέμεινε δεύτερη πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νίκες για Μπολόνια και Τορίνο

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Μπολόνια, που επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα και ανέβηκε στην οκτάδα της βαθμολογίας της Serie A. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ορσολίνι στο 14’ έβαλε μπροστά τους «ροσομπλού», με τον Σαπονάρα στο 19′ να φέρνει το ματς στα ίσα. Ωστόσο, ο Πος στο 47΄διαμόρφωσε το 2-1 για τη Μπολόνια. O Κυριακόπουλος μπήκε αλλαγή στο 83ο λεπτό, ενώ ο Λυκογιάνης έμεινε στον πάγκο.

Η Τορίνο επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ουντινέζε και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κάραμοχ στο 50ο λεπτό, με την Ουντινέζε να αδυνατεί να βρει επιθετικές λύσεις και να απαντήσει.


Πηγή