Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Συγχαρητήρια Αλαφούζου στους παίκτες

Συγχαρητήρια Αλαφούζου στους παίκτες

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε ο Γιάννης Αλαφούζος, γεγονός που διεμήνυσε και στους παίκτες της ομάδας ενώ άφησε αιχμές κατά του Κύζα.

Κανένα παράπονο τόσο από την προσπάθεια όσο και από την απόδοση των παικτών του στο χθεσινό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως τους διεμήνυσε ο ίδιος στα αποδυτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους απένειμε τα εύσημα για την παρουσία τους και τόνισε ότι καταλαβαίνει απόλυτα ότι δεν μπορούν να κερδίζουν και τους διαιτητές αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Κύζα.

«Συγχαρητήρια γιατί τα δώσατε όλα. Παλέψατε μέχρι το τέλος. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά εγώ θέλω να σας συγχαρώ. Δεν γίνεται να νικάτε και τους διαιτητές. Συνεχίστε στο ίδιο πνεύμα», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ στη συνέχεια συνομίλησε και με τον αρχηγό του «τριφυλλιού», Κάρλος Ζέκα και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και πάλι τα σφυρίγματα του Γιώργου Κύζα.

Πηγή: sport-fm.gr