Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Σίλβα: Δεν μείναμε στο γκολ που δεχθήκαμε

Σίλβα: Δεν μείναμε στο γκολ που δεχθήκαμε

«Ο αντίπαλός μας ήταν αξιοπρεπής, αλλά ήμασταν καλύτεροι»

Παρότι ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε, ο Ολυμπιακός κράτησε την ψυχραιμία και την υπομονή του και πίστεψε στη νίκη, όπως και έγινε στο τέλος, σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα.

Συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας, έδωσε ο Μάρκο Σίλβα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς στη NOVA, ενώ τους αφιέρωσε τη νίκη όπως και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και όσους έχουν συντελέσει να κάνει ο Ολυμπιακός μια καταπληκτική χρονιά.

«Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ήταν καταπληκτικοί, μας βοήθησαν πολύ στο παιχνίδι, βοήθησαν την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, δεν μείναμε στο γκολ που δεχθήκαμε, δείξαμε ψυχραιμία, κρατήσαμε την υπομονή μας, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, κάτι που έγινε στο τέλος», είπε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Για το αν θέλει κάπου να αφιερώσει τη νίκη: «Στον Ολυμπιακό, αυτός κέρδισε. Την αφιερώνω στους φιλάθλους μας, στον πρόεδρο και σε όσους συμμετέχουν για να κάνουμε μια καταπληκτική χρονιά, ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα. Επίσης, στον αντίπαλό μας που ήταν αξιοπρεπής αλλά ήμασταν καλύτεροι σήμερα».

Πηγή: sport-fm.gr