Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Σιόβας και Φουστέρ σε πρώτο πλάνο για Παναθηναϊκό

Σιόβας και Φουστέρ σε πρώτο πλάνο για Παναθηναϊκό

Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζεται για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός είχε και την Δευτέρα ρεπό αλλά τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν. Εκτός από τους Ντουρμάζ και Πάρντο υπάρχουν και οι Ομάρ και Μαζουάκου ενώ πρόβλημα τραυματισμού είχε και ο Ζντιέλαρ. Από την Τούμπα αποκόμισαν μικροπροβλήματα οι Ντα Κόστα και Φουστέρ. Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει από την Τρίτη και μετά ποιους θα έχει στην διάθεσή του.

Σε πρώτη φάση ο Ρομπέρτο ως κίπερ και οι Μποτία – Σιόβας στην άμυνα θεωρούνται δεδομένοι. Από εκεί και πέρα εάν δεν είναι διαθέσιμος ένας εκ των Ομάρ – Μαζουάκου (σ.σ. δύσκολο να είναι και οι δύο εκτός) την άλλη θέση στο άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σαλίνο. Το… δίδυμο Μιλιβόγιεβιτς – Καμπιάσο στο κέντρο δεν υπάρχει λόγος να… σπάσει ενώ και ο Φορτούνης πήγε καλά στην Τούμπα.

Ο Φουστέρ προορίζεται για το ένα άκρο καθώς ο Σίλβα είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Ισπανό. Θέλει να του δώσει και άλλες ευκαιρίες. Άλλωστε ο Φουστέρ σκόραρε σε δύο σερί ματς και το ένα ήταν και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Για το άλλο άκρο προβληματίζεται καθώς και οι επιλογές δεν είναι και πολλές. Για εκεί υπάρχουν σίγουρα οι Τσόρι (ως μία… πειραματική λύση), Πουλίδο και Σεμπά. Εκτός και εάν δεν επιλεγεί να ξεκινήσει ο Ιντέγιε και πάει ο Πουλίδο κορυφή για να πάει ο Αργεντίνος στα άκρα.

Πηγή: gazzetta.gr