Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Σειρήνες» από Γερμανία και Σκωτία για Φινμπόγκασον

«Σειρήνες» από Γερμανία και Σκωτία για Φινμπόγκασον

Δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του ο Ισλανδός

Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τον Μάρκο Σίλβα να εισηγείται την αποχώρηση παικτών που δεν έχουν ικανοποιήσει με την εικόνα τους. Σε αυτήν την λίστα φέρεται να βρίσκεται και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον! Τι γίνεται με την περίπτωση του Ισλανδού; Ούτε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι αρκετά ικανοποιημένο από την εικόνα τού, αλλά και ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Ισλανδός στράικερ αν και καλείται διαρκώς στην Εθνική Ισλανδίας, θέλει να διασφαλίσει στο 100% την θέση του για το επερχόμενο Euro και ξέρει πως ο Λάγκερμπακ θέλει να τον βλέπει να «καταπίνει» συμμετοχές με την ομάδα του! Ο Φινμπόγκασον παλεύει για μια θέση στο βασικό σχήμα, ωστόσο για τον Πορτογάλο τεχνικό ο Ιντέγιε αποτελεί προτεραιότητα. Ο Σίλβα θέλει να υποστηρίξει την επιλογή του, ενώ και ο Νιγηριανός φροντίζει με την εικόνα του να τον δικαιώνει! Ο 26χρονος επιθετικός είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες που βρήκε, ο Ολυμπιακός τον καλύπτει απόλυτα, αλλά υπάρχει το Euro και ο… πάγκος, τον οποίο δεν μπορεί να συνηθίσει!

Πολλές οι σκέψεις στο μυαλό του «Φίνμπο», αλλά περισσότερες οι… σειρήνες από Bundesliga και Σκωτία, που προσπαθούν να τον «μαγέψουν»! Το πρόσημο του 26χρονου στον Ολυμπιακό δεν είναι θετικό, ενώ και ο χρόνος πιέζει τον ίδιο να βρει λύση στο θέμα των συμμετοχών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ισλανδία, τον διεθνή φορ έχει προσεγγίσει η Βέρντερ Βρέμης, αλλά και μια ακόμα ομάδα από την Bundesliga, ενώ στο κόλπο φέρεται να είναι και η Σέλτικ καθώς και άλλοι σύλλογοι από Σκωτία! Ο Ισλανδός εξετάζει τις επιλογές και τις προοπτικές του και θα αποφασίσει άμεσα για το πως θα κινηθεί για την συνέχεια. Ο Γενάρης είναι πάντως πολύ κοντά και ότι είναι να γίνει, θα συμβεί με την συναίνεση και των δύο πλευρών.

Πηγή: gazzetta.gr