Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Σκάει αποχώρηση βασικού στον Ολυμπιακό

Σκάει αποχώρηση βασικού στον Ολυμπιακό

Δεν πρόκειται για κάποιον από τους Μαζουακού, Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς

Ο Ολυμπιακός είναι μία κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Με σταθερή και οικονομικά εύρωστη διοίκηση διαχρονικά, που του επιτρέπει να κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και να συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για έναν μεγάλο αθλητικό οργανισμό και, μοιραία, οι εκπλήξεις μπορούν να είναι πολλές στο ρεπορτάζ του…

Όπως η μεταγραφή του Σεμπά που είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη όμως να υπολογίζεται σαν ξένος!

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άλλες θέσεις μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι περισσότεροι παίκτες που απασχολούν τους “ερυθρόλευκους” για την άμυνα και όχι μόνο, δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο!

Γιατί πρόκειται για Βραζιλιάνους, Κολομβιανούς, Αργεντινούς κ.λπ!..

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως για να έρθει ο Μπαλάντα, για παράδειγμα, στο Λιμάνι ή ο Άλεξ ή ο Ζόνας ή ο Ανχελέρι κ.λπ., θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους Σαλίνο, Πουλίδο, Χάρα ή Πάρντο, που είναι οι 4 παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο.

Ποδοσφαιριστές που ήρθαν όλοι για βασικοί στον Ολυμπιακό και, ακόμα κι αν δεν αξίζουν όλοι να παίζουν 11αδάτοι, για τον έναν ή τον άλλον λόγο λογίζονται όλοι σαν βασικοί αυτό το διάστημα!

Ποιος από αυτούς μπορεί να αποχωρήσει για να ανοίξει μία θέση ξένου (με δεδομένο ότι ο Σεμπά επίσης έρχεται για βασικός και όχι για να δοθεί δανεικός!), αν τελικά ο Ολυμπιακός κινηθεί για μη κοινοτικό παίκτη;

Αυτή είναι μία πολύ καλή ερώτηση, που καλείται να απαντήσει ο Μάρκο Σίλβα…

 

 

 

 

Πηγή: sportdog.gr