Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Στα… σκουπίδια 14 εκατ. ευρώ για χάρη της Ρεάλ ο Ντε Χέα

Στα… σκουπίδια 14 εκατ. ευρώ για χάρη της Ρεάλ ο Ντε Χέα

Σε δεύτερη μοίρα βάζει το οικονομικό ο Ισπανός γκολκίπερ που κοιτάει προς Μαδρίτη

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 14 εκατ. ευρώ σε εύρος χρόνου έξι ετών αρνήθηκε ο Νταβίν Ντε Χέα, καθώς τόση είναι η διαφορά των προτάσεων που έχει στα χέρια του από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο «πονοκέφαλος» Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει να περάσει, αφού τα νέα επεισόδια στο σίριαλ δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον αγγλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Marca η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» κατέθεσε νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στον Ισπανό γκολκίπερ η οποία υπολογίζεται στα 7,3 εκατ. ευρώ ετησίως για εξαετή συμφωνία, τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει τα χέρια με τον τερματοφύλακα στο ποσό των πέντε εκατομμυρίων για τον ίδιο χρονικό ορίζοντα.

Η διαφορά μεταξύ των δύο προτάσεων είναι χαώδης, αφού στο σύνολό τους η Μάντσεστερ προσφέρει περίπου 14 εκατ. ευρώ παραπάνω στον Ντε Χέα, αλλά για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή το οικονομικό περνά σε δεύτερη μοίρα. Ο 24χρονος απέρριψε ήδη την πρόταση της ομάδας του και απλά περιμένει να βρεθεί λύση και να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του στη Ρεάλ, ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία.

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εμφανίζεται καθόλου διατεθειμένη να πέσει από τα 40 εκατ. ευρώ και όπως φαίνεται η κατάσταση θα μείνει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πηγή: sport-fm.gr