Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Στη Λισαβόνα ο Καπίνο

Στη Λισαβόνα ο Καπίνο

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του

Έτοιμος για το άλμα στο εξωτερικό είναι ο Στέφανος Καπίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι ήδη στη Λισαβόνα, προκειμένου να ‘χει τις τελικές επαφές και να μεταγραφεί στην Σπόρτινγκ.

Το φλερτ που υπήρχε εδώ και καιρό με τους Ίβηρες φαίνεται πως θα καταλήξει σε… γάμο, αφού η υπόθεση είναι σε προχωρημένο στάδιο, εξ’ου και το ταξίδι του διεθνούς γκολκίπερ.

Οι πρωτευουσιάνοι έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στο τριφύλλι για να αποκτήσουν τον νεαρό γκολκίπερ, η οποία έχει γίνει αποδεκτή! Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός εκτιμάται πως θα είναι περίπου στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης προκειμένου να υπάρξει κέρδος για την ελληνική ομάδα, αν τυχόν στο μέλλον ο Καπίνο πάρει μεταγραφή για αλλού.

Ο 20χρονος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, με την ανακοίνωση της Σπόρτινγκ να έρχεται κατά τη διάρκεια της Τρίτης ή το αργότερο την Τετάρτη. Κάτι που παράλληλα σημαίνει πως οι πράσινοι θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του!

Πηγή: sport-fm.gr