Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς

Παρουσία Κετσπάγια μίλησε στους παίκτες

Μετά την ήττα και την τραγική εμφάνιση στο «Καραϊσκάκη» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέβηκε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ, παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Πρώτη μέρα για τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή. Οι κιτρινόμαυροι είχαν και επισκέψεις στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, αφού εκεί βρέθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τους μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια.

«Δεν γίνεται να φταίει μόνο ένας, μετά από μία ήττα. Πάντα φταίνε όλοι. Πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες που σας αναλογούν, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη. Η ομάδα είναι εντός στόχων και όλοι οφείλουμε να παλέψουμε. Εσείς και ο προπονητής σας, μαζί, πρέπει να δείτε όσα έφταιξαν και να τα διορθώσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση.

Από την μεριά μας εξακολουθούμε να σας πιστεύουμε, όμως δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Προσπαθούμε να σας έχουμε λυμένα τα προβλήματα. Εσείς πρέπει να είστε μαζί και να στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Όλοι μαζί θα δώσετε τις απαντήσεις και θα βγείτε απ’ το πρόβλημα. Πάνω απ’ όλους μας είναι η ΑΕΚ», τους τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή: sport-fm.gr