Παρασκευή , 2 Οκτώβριος 2026
Στο νοσοκομείο ο Παππάς

Στο νοσοκομείο ο Παππάς

Έπεσε άτσαλα στο παρκέ και χρειάστηκαν ράμματα

Άτυχος στάθηκε ο Νίκος Παππάς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό. Στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, ο γκαρντ του τριφυλλιού προσπάθησε να καρφώσει, ωστόσο έπεσε… άτσαλα στο παρκέ και αποκόμισε ένα βαθύ κόψιμο στο κεφάλι.

Αν και μάτωσε, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο, όπως μεταδόθηκε απ’ τη NOVA, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, να διαπιστωθεί πως όντως δεν αντιμετωπίζει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα, αλλά και για να του γίνουν ράμματα, κάτι που δεν ήταν δυνατό να συμβεί στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί το τραγικό της υπόθεσης, πως δυστυχώς στη Γούβα δεν υπήρχε ασθενοφόρο κι ο Παππάς μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο του συνδρομητικού καναλιού, μαζί με μέλος του ιατρικού τιμ των πρασίνων.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ελέγξτε επίσης

Γιατί ο διαιτητής του Ελλάδα – Ολλανδία δεν μπορεί να σφυρίζει αγώνες της Νάπολι

Ο Μάρκο Γκουίντα, που ορίστηκε να διευθύνει το Ελλάδα – Ολλανδία, έχει εξηγήσει δημόσια γιατί …

Daily-News.GR